Üniversitemizde Yeni Açılan Bölüm ve Programlar

05 Haziran 2020, Cuma 12

Yükseköğretim Kurulu (YÖK), Üniversitemiz bünyesinde, 2 Lisans ve 2 Önlisans Programının açılmasına ve bu programlara öğrenci alınmasına onay verdi. Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, Üniversitemizde yeni açılan programlar aşağıda listelenmiştir:

Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği – Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu

Acil Yardım ve Afet Yönetimi - Sağlık Bilimleri Fakültesi

Engelli Bakımı ve Rehabilitasyon – Artvin Meslek Yüksekokulu

Fizyoterapi – Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu

Rektörümüz Prof. Dr. Fahrettin Tilki konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Üniversitemizde yeni bölüm ve programların açılmasına YÖK tarafından onay verilmiş olup gerekli hazırlıkların tamamlanmasıyla birlikte bu  programlara öğrenci alımını gerçekleştireceğiz. Bu vesileyle, Üniversitemiz bünyesine kazandırılan bölüm ve programların Üniversitemize, şehrimize, bölgemize ve ülkemize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyor, bu kararın alınmasında başta YÖK Başkanımız Sayın Prof. Dr. M.A. Yekta SARAÇ ve kurul üyeleri olmak üzere emeği ve katkısı bulunan herkese teşekkür ediyorum” dedi.